Organizacija – 73. epizoda

Organizacija - Teşkilat

Organizacija – 73. epizoda

By  | 

Organizacija – 73. epizoda
Zehra ugleda Omera ranjenog na zemlji i odmah brizne u plač, moli ga da je ne ostavlja. Efkar je takođe očajan, viče da ne može izgubiti još jednog sina. Zehra se pobrine da Omera prevezu u bolnicu, a videla je i ko je ga je upucao. Besno izgovara ime Sijah Indži. Sijah Indži stoji nedaleko odatle, pored oružja. Zehra čvrsto izjavi da neće umreti dok je ne uhvati.
Efkar zagrli Zehru koja je neutešna nakon svega. Zehra ga pita hoće li nakon svega samo tako nastaviti dalje. Efkar joj prizna da on i Korkut rade za tim. Zehru ova informacija pomalo začudi, pita ga ko je on zapravo. On joj na kraju priznaje da je Omer njegov sin, on je zapravo Hasan Atmadža.
Zehra nakon svega ne staje odlučna da kazni Omerove počinitelje, upada u mnoge oružane i fizičke sukobe. Omer se polako ali sigurno oporavlja, učestvuje i on.
Iako njeni ljudi pokušaju da intervenišu, Zehra im preti da će ih razneti i hvata Sijah Indži koju izvuče iz kuće, a potom vest javi i timu.
Helen je svedočila pravom licu svog oca.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site