Orhan priznaje Turkan da je voli!

Turkan

Turkan 16 epizoda, Orhan priznaje Turkan da je voli!

By  | 

pageOrhan priznaje Turkan da je voli!

Fasih odlazi kod Ismaila , jer ga je Ismail zvao.Turhan je spremna da se nadje sa g Galipom.Gospodin Galip je zove i kaže da je promenio odluku. Turhan je razočarana što su nekog drugog odabrali za film.Sema je teši.

Meral je neprijatna prema dr Mehmetu i odbija da izvršava njegova naredjenja.Mehmet traži pomoć medicinske sestre.Orhan ga pita o čemu se radi.Mehmet kaže da je Meral drska i da ne može raditi sa njom.Turkan predlaže Orhanu da se ona i Meral zamene i kaže da on i onako nije zadovoljan sa njom ( Turkan ).Orhan kaže Turkan da ona ne ide nigde i da će on razgovarati sa Meral.

Fasih obaveštava porodicu da mu je gospodin Ismail ponudio zapošljenje.Orhan razgovara sa Turkan o svom životu.On kaže da želi nešto lepo da joj kaže.Meral dolazi i prekida ga, kaže da su umrla još 2 bolesnika i da je doktor Mehmet pitao da im pomogne ukoliko može.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dlocan dolazi u kamp, ona govori Turkan da je molila boga da uzme Berfin.Ona kaže da Berfin ima 10 godina i da je aga želi kad napuni 14.Turkan joj savetuje da ne da dete i da se suprostav agi.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site