Osnivač Osman 20. epizoda!

Osnivač Osman - Kurulus Osman

Osnivač Osman 20. epizoda!

By  | 

Osnivač Osman 20. epizoda!

Dundar Beg je upućen ka Ališarevom mansionu sa kćerkom i suprugom, kako bi mu predao svoju kćer. Osman je odlučan da ga prisretne u putu i da spreči to venčanje.On želi da pokaže Dundaru da ga Ališar svo vreme koristi i da on nije ubio Ajbera.
Burčin govori Beli Hatun da Osman neće dozvoliti da se Ajgul uda za Ališar Bega, a da je Dundar Beg prvo svoju kćer kao nevestu ponudio Osmanu.

Kongar je doveden pred Osmanom koji mu daje svoj blagoslov i oprašta mu. On mu govori da je od sada on turski brat i da koristi svoje staro ime Goktug. Osman deli svoje ljude u 3 grupe. Konur i Goktug trebaju osloboditi princezu Adelphu iz Ališarevog dvora. Osman će ići za Dundar Begom kako bi pokušao da spreči venčanje.

Osman je rešen da pokaže Dundaru kakav je Ališar čovek.Njemu je draže da na posletku i ubije Ajgul, svoju drugaricu iz detinjstva, nego da je da neprijatelju.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site