Osnivač Osman 4. epizoda!

Osnivač Osman - Kurulus Osman

Osnivač Osman 4. epizoda!

By  | 

Osnivač Osman 4. epizoda!

Osman saznaje da ga je iydao Batur Bej, Dundarev sin. Gunduy, Bater Bej I Dundar Bej su vratili u dvor jedinu osobu koja je mogla da im kaže ko je ubio Azbarsa I Tekfura. Osman ne podnosi iydaju I rani Batur Bega.

Alps donosi vesti da je Ahis bazar napadnut. Osman moli svog brata da mu dozvoli da ide da vidi da li je Bela dobro, ali ovaj odbija.Ipak, Bamsi Beg je na njegovoj strain, oslobadja ga I oni beže.

Bala se bori poput ratnika, pokušava da pobegne, ali je vraćaju. Osman saznaje da je Bala oteta. Bali daju otrov. Yamen ima protivotrov. Da li će Osman doći do protivotrova i spasiti svoju voljenu?

Sve epizode serije Osnivač Osman

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site