Osnivač Osman 8. epizoda! Komandant Kolonos je mrtav!

Osnivač Osman - Kurulus Osman

Osnivač Osman 8. epizoda! Komandant Kolonos je mrtav!

By  | 

Osnivač Osman 8. epizoda! Komandant Kolonos je mrtav!

Bela je šokirana i slomljena kad sazna da njen otac nije pristao da je da za Osmana. Osman odlazi kod Edebalija kako bi dobio njegov pristanak za brak. Sofija pokušava da svojom lepotom ubedi Ališara Bega da bude na njenoj strani.
Batur Bey je u borbi ranjen. Osman dolazi i pomaže mu da pobedi. Osman pred Bamsija izvodi vodju onih koji su ubili Bamsijevog sina.

Sofija se nad Kolonosavim mrtvim telom zaklinje da će joj Osman platiti za sve. Osman govori Dundar Begu da se Ajšar Beg našao sa Sofijom, te da sumnja u njegovu podršku i prijateljstvo.Ajšar Beg dolazi u šator i govori da je Osman uhapšen zbog ubistva komandantna Kolonosa.

Sve epizode serije Osnivač Osman

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site