Ostrvska bajka 12. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Ostrvska bajka - Priče jednog ostrva - Ada Masali

Ostrvska bajka 12. epizoda!

By  | 

Ostrvska bajka 11. epizoda!

Dobrotvorni bazar, koji se održava svake godine, ove će godine postati još uzbudljiviji za stanovnike ostrva. Jedan dan pre bazara stižu sjajne vesti – Haziran i Pojraz postali su par. Iako ova vest raduje neke, drugima znači katastrofu. Alije, koja saznaje ldilinu laž, teško bira stranu. Ona nikada ne može prihvatiti da je Haziran sa njenim unukom, ali ne može ni svariti veliku laž koju je Idil rekla.

Zejnep, s druge strane, ne želi da njena kćerka zaglavi u ovom malom životu. U tu svrhu traži od Batua, kojeg je pozvala na ostrvo, da učini nešto. Stvari postaju teške za Idil i Batua, koji su udružili snage u istu svrhu. Da bi pokvarili Haziraninu i Pojrazovu sreću, moraju brzo delovati.

Kad sazna da su se Alper i Melisa poljubili, Biridzik postaje sve veća opasnost. Kako su Melisa i Alper zgaženi tajnom koju kriju, Biridzik ih gura u veću igru. Batu, koji je istraživao Pojrazovu prošlost kako bi razdvojio Haziran i Pojraza, konačno dolazi do zaključka. Idil, s druge strane, još nije shvatila da se lažima ne može boriti protiv prave ljubavi.
Sve epizode serije Ostrvska bajka

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno