Ostrvska bajka 7. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Ostrvska bajka - Priče jednog ostrva - Ada Masali

Ostrvska bajka 7. epizoda!

By  | 

Ostrvska bajka 7. epizoda!
Nakon poljubca, Poyraz je siguran u Haziranina osećanja, ali Haziran odbija da priča o tome. Poyraz odlučuje: “Budite spremni da od sada vidite još jednog Poyraza.” Dok Haziran čeka da vidi starog mrzovoljnog, malo govorenog Poyraza, nailazi na suprotnu scenu. Mlada mušterija koja dolazi u hotel pokazuje interesovanje za Poyraz. Haziran je ludo ljubomorna na Poyraza, slomljena je pod teretom svoje tajne. U međuvremenu, Alper je odlučan da kaže Poyrazu ono što je čuo od Biricik, ali Biricik se trudi da spreči Alpera u tom naumu.

Glavni razlog za ogorčenje Selme i Zeynep eksplodira velikom sestrinskom tučom i čitavo ostrvo je uzdrmano zbog toga. Ipak, bomba koja će uzdrmati stanovnike ostrva je spoznaja da je Hakan iza kulisa kompanije koja pokušava da kupi Poyrazovu zemlju.

Poyraz saznaje za izdaju osobe za koju misli da mu je najbolji prijatelj,pa ne može da iskontroliše svoj bes. Haziran odlučuje da rizikuje sve i prizna celu istinu muškarcu koga voli, ali je nered koji napravi Idil spreči u tome.
Sve epizode serije Ostrvska bajka

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno