Pandora - 2. epizoda - "Zavođenje!"

Fanfiction nastavci

Pandora – 2. epizoda – “Zavođenje!”

By  | 

13092047_1531112353865079_9046360114841515451_n

Autor priče: Mahpeyker Kosem Sultan.
Napomena: priča je plod autorkine mašte.
Pandora – 2. epizoda – “Zavođenje!”
Lavanja se vraća kući, odjednom joj neko rukama prekriva oči. Lavanja : (nestrpljivo) Rohan? Rohan : Nervozna si? Lavanja : Ne volim takve šale! Rohan : Imam za tebe lepe vesti. Lavanja : Našao si posao? Rohan : Aha, radiću kod Gupte u pekari. Lavanja : (ironično) Divno! U Jaipuru je zabava u toku. Ragav posmatra devojke. Ragav : Hoće li doći igračica? Gopal : (Njegov stric) Doćiće igračice, samo na ženske misliš (udari ga po ramenu)! Ragav : Moram malo. Ragavu zvoni telefon, njemu padne mrak na oči kada vidi ko ga zove, ali odluči da se javi. Ragav : Kamri, šta hoćeš!? Kamri : Mogao bi biti malo nežniji prema verenici! Ragav : Ne bih mogao biti nežniji, prema verenici koja me guši! Kamri : (histerično) Gde si ti? Ragav : Pobegao sam od tebe (spusti slušalicu). Bajron dolazi kući, jedna mlada devojka ga grli. Bajron : Nimboli! Nimboli : Bato, kako ti je bilo prvi dan na poslu? Bajron : Lepo. Malo me je bilo trema ali…. Nimboli: A jel bila neka devojka tamo? Neka koja bi ti se svidela? Bajron : (seti se Lavanje) Možda je i bila. Lavanja se seća Bajrona. Lavanja : Lep, a iznad svega bogat. On mi može pružiti život o kakvom sanjam. Uz onog Rohana samo gubim vreme. U Jaipuru. Pandora, Toral i još neke devojke dolaze da plešu na zabavi. Ragav gleda u Pandoru. Ragav : (čoveku do sebe) Kako se zove? On : Ja? Said. Ragav : Ne ti! Ona! On : Koja? Ragav : Ona u roze? On : Pandora. Otac joj drži dućan ovde. Ragav slučajno pogleda gore, te vidi da se luster ispod kog pleše Pandora klima. On u zadnjem momentu potrči da je spasi. Baci se na nju i sruši je dole. Posle sekunde luster pada na pod. Pandora i Ragav se gledaju. Ujutru. Lavanja u hodniku ugleda Bajrona. Hoda i namerno ispusti dokumenta. Bajron čučne sa njom da joj pomogne. Lavanja se krišom osmehne svesna da joj Bajron gleda u dekolte.
Najava :Pandorini roditelji planiraju da je udaju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site