Paramparca 15 epizoda, Džansu odlazi da živi kod Gulšeren! - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Paramparca 15 epizoda, Džansu odlazi da živi kod Gulšeren!

By  | 

dyihan

Džansu odlazi da živi kod Gulšeren!

Džansu smatra da je ona kriva za Hazalinu nesreću.Ozan kaže da je on bio grub prema njoj i da je on glavni krivac, govori da neće oprostiti sebi ako joj se nešto desi, neće moći živeti sa tim.Gulšeren zove da čuje Hazal.Džansu se javlja i obaveštava je da je Hazal u bolnici.

Džihan i Dilara se raspravljaju u bolnici.Džihan smatra da je Dilara kriva što je Hazal pokuššala da naudi sebi i smatra da je čula Dilaru kako je rekla da će je vratiti Gulšeren.Gulšeren dolazi i pita ih šta su uradili njenoj kćerci.

Gulšeren želi da odvede svoju kćerku nakon izlaska iz bolnice svojoj kući, ali joj se Dilara izvinjava i odvodi je sa sobom.Gulšeren tužna odlazi.Džansu je prati.Džansu joj govori da ona želi da ide sa njom.Gulšeren pokluša da je odbije kako nikoga ne bi povredila.Džansu je pita da li i ona treba da preduzme korake poput Hazal.Dilara je šokirana,kaže Džihanu da preduzme nešto.Džihan kaže da će i Džansu, kao i Hazal odlučiti sa kim će živeti.Džansu odluči da krene sa pravom majkom i Džihan joj daje dozvolu.
Dilara preti Džihanu da ako ne vrati Džansu ni on ne može živeti u njihovoj kući.Ozan je čuje i pita ko je ona da izbaci njegovog oca iz kuće.Džihan napušta kuću.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site