Paramparca 32 epizoda,Tudji život druga sezona! - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Paramparca 32 epizoda,Tudji život druga sezona!

By  | 

page 2

Tudji život druga sezona!

Hazal pada u more i doziva pomoć. Gulšeren vidi prazna kolica i skače u more. Džansu je čula kako Hazal doziva pomoć i obaveštava Džihana da je Hazal pala u more.Džihan skače u more i izvadi Hazal.Gulseren i Džihan pokušavaju da je ožive.Hazal je živa.Hitna pomoć dolazi po Hazal.

Dilara razgovara sa Solmez ( znači ona nije otišla sa Džihanovim autom).Azmi obaveštava Dilaru da je auto eksplodirao i da su svi dobro, da je samo materijalna šteta.

Nuraj dolazi u bolnicu gde trebaju da operišu Ozkana.Kerman je pita šta će ona tu i govori da je njen otac upucao njenog (Kerimanog) brata.Doktor ih obavestava da su Ozkanu izvadjena 3 metka i da su nakon takvih zahteva prva 2 sata kriticna, ali da je operacija dobro prosla.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gulseren zeli da napusti vilu.Hazal moli Dilaru da je ubedi da ne ide.Gulseren odlazi.Dilara je nasamo vredja i potcenjuje.Džihan dolazi i govori joj da ne ide nigde.Kaže da neko želi da ih ubije i da je postavljena bomba dovoljan dokaz za to.Navodi da niko neće izaći iz vile dok policija sve ne istraži.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site