Paramparca 39 epizoda, Dilara zauzima Džihanovo mesto! - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Paramparca 39 epizoda, Dilara zauzima Džihanovo mesto!

By  | 

page 2Dilara zauzima Džihanovo mesto!

Džansu i Ozan su srećni zbog Džihanovog dolaska.Džansu pita za dedu.Džihan govori da je on morao još da ostane, ali da će ga uskoro izbaviti.Gleda u Dilaru koja je i dalje iznenadjena.Dilara zove Džandan i govori joj da je Džihan izašao i da misli da je ona platila kauciju.Džandan shvata da je to učinio Harun i ljuta je na njega.Ozan zove Haruna i zahvaljuje mu.

Džihanov advokat je iznenadjen i srećan kad vidi Džihana, grli ga.Džihan saznaje da novac za njegovu kauciju nije platila njegova tašta.Džihan zove taštu i saznaje da ona nije poslala novac jer joj je Dilara rekla da su ga već našli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Za vreme Džihanovog sastanka dolazi Dilara sa Džandan koja prekida sastanak i obaveštava Džihana da zastupa Dilaru koja je članica upornog odbora i podpredsednica istog.Govori mu da on više nije direktor kompanije zbog lošeg upravljanja istom i korupcije.Obaveštava ga da do glasanja na sledećem sastanku Dilara će biti direktorka firme.Džihan govori svojim saradnicima da je upravo to želeo da im kaže, da on daje ostavku na mesto generalnog direktora kompanije Dark i da prepušta svoju dužnost, majci svoje dece, Dilari Gurpinar.

Ozan pita Dilaru zašto je ona direktorka firme.Dilara saznaje od Ozana da je on izbavio oca iz zatvora i da je tražio pozajmicu od Haruna.Dilara izlazi sa Harunom i pita ga zašto je platio kauciju.Harun je podseća da je uvek gajio osećanja prema njoj, ali da je ona izabrala Džihana.Govori joj da je sada još više zaljubljen.Harun joj kaže da zna da izmedju nje i Džihana više nema ljubavi i moli je da mu dozvoli da udje u njen život.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site