Paramparca 66 epizoda drugi deo

Turske Serije

Paramparca 66 epizoda drugi deo

By  | 

pageParamparca 66 epizoda drugi deo

Džihan zove Ajše, govori joj kako su mu kćerke mnogo loše.Džihan objašnjava kćerkama pravnu situaciju i da je njihova majka zbog Ozana pretila Džandan.

Ozan nakon što vidi da Džandan nije u bolničkoj sobi zove je, ali se ona ne javlja.Ozan je zabrinut.
Mahide presluškuje snimak sa Čatajem , kako je Dilara pretila Džansu i kaže da ako Džandan preda snimak na sudjenju Dilara neće izaći 40 godina iz zatvora.Mahide kaže da moraju da zaštite Dilaru.Mahide kaže da moraju dati snimak Harunu, a on će da odluči da li da ga uništi ili ne.

Džandan dolazi kući.Ozan odlazi kod nje i traži objašnjene.Džandan mu govori da je došao Harun koji joj je pretio, a da ga je poslala njegova majka.Ona kaže da je morala da pobegne.Džandan mu kaže da je najbolje da prestanu da se vidjaju i da to govori zbog njega.Ozan joj kaže da se ona boji za sebe i da ako je tako on će otići.Džandan mu kaže da se boji da se previše ne veže za njega.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site