Harun i Majda vide slike Ajše i Džihana!

Turske Serije

Paramparca – 68. ep. 4. deo – Harun i Majda vide slike Ajše i Džihana!

By  | 

1Harun i Majda vide slike Ajše i Džihana!

Deniz dođe da priča o kupovini placa sa Adalom. Emrah zove Hazal, ali se Ozgur javlja i kaže mu da će ga ubiti ako pozove njegovu devojku još jednom ili joj stane na put. Emrah besan šalje Džihanu slike Hazal sa Ozgurom na snimanju. Džihan zove Hazal, kaže da je dobio fotografije gde ona grli nekog momka, kune joj se da će je se odreći ako na bilo koji način osramoti sebe ili njega. Hazal kaže da je Emrah sve ispričao Džihanu. Kasnije, Ozgur sačeka Emraha i oni se potuku.
Suad ispriča Burhanu da je Rahmi imao još jednu ćerku, kažu da se ubila, ali on (Suad) misli da je tu nešto drugo. Doda da je pre više godina Rahmi tu devojku udao za najgoreg ološa, ona to nije htela, naterao ju je, tad je Džihan bio mali. Prošle su godine i devojka je umrla. Svima su rekli da se ubila, a tad se i Rahmi obogatio, otvorio je restoran. On kaže da tu nisu čista posla. Burhan pita kako se zvao muž te devojke.
Ozan se budi, shvata da je vezan, počne da viče. Doktor mu daje injekciju. Rahmi gleda ovo. On laže Dilaru da Ozan nije ništa rekao. Dilara je zabrinuta, Rahmi je smiruje.
Harun i Majda vide slike Ajše i Džihana, šokirani su. Harun poleće u helikopteru. Džihan daje upustvo obezbeđenju da Hazal može izaći, ali mora tražiti dozvolu od njega. Hazal je besna kad to sazna. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site