Paramparca 82 epizoda 3. deo, Majda izvrši samoubistvo !

Turske Serije

Paramparca 82 epizoda 3. deo, Majda izvrši samoubistvo !

By  | 

paramparca-82-bolum-fragmaniParamparca 82 epizoda 3. deo, Majda izvrši samoubistvo !

Džihan otvoreno pita Mitata zbog čega radi u njihovoj firmi kad je mnogo sposoban i kad bi mogao da zaradi mnogo više novca.Džihan nakon razgovora sa Mitatom traži od Selme da istraži Mitata Mete Parsa.Hatidže odlazi u Majdinu sobu i vidi kako beživotna leži u svom krevetu.Nalazi i oproštajno pismo.Hatidže obaveštava Haruna da se Majda ubila.

Harun čita Majdino pismo u kome mu ona priznaje da je osveta zaslepila i da je ovo bio jedini način da prekine osvetu.U pismu mu kaže i da ona želi da on sa Dilarom bude srećan i da ga je volela do zadnjeg svog daha, a sada je već kod svoje Ajše.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Majdina je sahrana.Džandan na recepciji odnosi Ozkanu Majdino priznanje.Harun se sastaje sa mafijom i Demirom i sve snima.Govori im da on više nije u tom poslu i da traže drugu osobu za pranje novca.Da li je sve to glumio u dogovoru sa mafijom ili je zaista odlučio zbog svoje porodice ostaje nam da vidimo.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site