Paramparca 83 epizoda 3. deo,Džihan govori Dilari da zna da je Harun Ozanov otac !

Turske Serije

Paramparca 83 epizoda 3. deo,Džihan govori Dilari da zna da je Harun Ozanov otac !

By  | 

58441e400f25441c18446d02Paramparca 83 epizoda 3. deo,Džihan govori Dilari da zna da je Harun Ozanov otac !

Džihan nudi Denizu posao u svojoj firmi i govori mu da ga ne gleda samo kao zeta, već da mu je on poput sina.Svi mu žele dobrodošlicu.Džihan želi otvoreno da razgovara sa Mithata.Džihan ga pita o njegovom poslu ( smatra nakon istraživanja da je Mithat samo haker ).Mithat kupi svoje stvari i kaže mu da zna da ne želi da radi sa osobom poput njega.Džihan mu kaže da može da ostane jer je bio iskren prema njemu, rekao mu je stvari koje je on već proverio.Mithat mu zahvaljuje.

Džihan pred svima proglašava Mithata novim direktorom informatičkog sektora.Kaže da će njegovu kompaniju voditi omladina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Keriman odlazi kod Rahmija u stan. Govori mu da je žena koja mu čisti dosta nepažljiva i predlaže da mu ona sredjuje kuću.Ona mu govori da rad kod Dilare je za nju mučenje, ali ne zbog Dilare, već njene partnerke Beril.

Selma dolazi kod Džihana, kaže mu da je Harun poslao i da želi od nje da ukrade neka dokumenta.Ona mu kaže da Harun želi dokumenta transfera novca sa potpisom Ozana Gurpinara vezana za Istočnu Evropu.Selma mu kaže da je moguće da dok je on ( Džihan ) bio odsutan, on (Harun ) je obavljao transfere koristeći Ozanov potpis.Ona mu kaže da Harun hoće da ona uništi ta dokumenta.Jildrime govori da tako niko neće moći da optuži Ozana.Džihan shvata da Harun želi da spasi Ozana i zove Dilaru da se hitno nadju.
Džansu saznaje da je mali Emre usvojen.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site