Paramparca 84 epizoda 2. deo, Džihan i Dilara pronalaze Džansu!

Turske Serije

Paramparca 84 epizoda 2. deo, Džihan i Dilara pronalaze Džansu!

By  | 

Paramparca 84 epizoda 2. deo, Džihan i Dilara pronalaze Džansu!

Hazal ubedjuje Džansu da odvedu Emrea kod lekara jer mu temperatura raste.Džihan i Dilara odlaze u sup.Inspektor im govori da postoji sumnja da je njihova kćer otela Emrea jer ga je stalno posećivala u sirotištu.Govori im da je Džansu zadnji put bila juče u sirotilištu i da se sumnja da je iz dokumentacije našla adresu porodice koja je usvojila bebu.Kaže im i da se opis koji je žena dala poklapa sa Džansu i da će porodica da podigne optužnicu.

Inspektor govori Džihanu da zna da Džansu nije imala loše namere i da je donirala čitavo bogatstvo u to sirotilište.Govori io da zna Džansuion slučaj i da ako je ubede da vrati bebu spremni su da zatvore slučaj bez posledica po Džansu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Džansu i Hazal odvode bebu u bolnicu i daju lažne podatke kako bi se beba pregledala.U bolnicu bebu priključuju na infuziju.Hazal govori Džansu da je otac, majka i Deniz stalno zovu.Džansu je moli da isključi telefon kako otac ništa ne bi shvatio.Dilara, Džihan i Deniz odlaze u Hazalin stan i tamo nalaze bebine stvari i toplomer.Shvataju da je beba bolesna i da su je odveli najverovatnije u najbližu bolnicu.Oni odlaze tamo.Džansu je ljuta i misli da je Hazal izdala i obavestila porodicu, ali joj Džihan objašnjava da su saznali od policije.

Džansu ih moli da joj dozvole da dete ozdravi, pa će tada razgovarati o svemu.Džihan joj daje dozvolu.Nakon što bebi bude bolje svi odlaze u Denizovu kuću.Džansu spava uz bebu uz dogovor da će je sutra vratiti svojoj porodici.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site