Paramparca 85 epizoda 1. deo,Džihan sprečava Haruna da Ozanu kaže istinu!

Turske Serije

Paramparca 85 epizoda 1. deo,Džihan sprečava Haruna da Ozanu kaže istinu!

By  | 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paramparca 85 epizoda 1. deo,Džihan sprečava Haruna da Ozanu kaže istinu!

Harun govori Ozanu da je zavrsio sa svim prljavim poslovima i da želi sa njim da ostvari prijateljski odnos.Naziva ga sinom.Ozan je ljut i kaže mu da je on poslednja osoba na svetu koja ga može nazvati sinom.Harun taman želi da prizna Ozanu da mu je on biološki otac, ali Džihan trčećim korakom ulazi u kancelariju.Džihan govori Ozanu da mu on i Harun žele nešto reći.Ozan je zbunjen.Džihan pokušava da ga ubedi da je Harun muž njegove majke i otac njegovom bratu i da trebaju da budu u prijateljskim odnosima.Ozan ljut odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harun govori Džihanu da će reći Ozanu istinu.Džihan mu govori da može to da uradi ako želi da uništi vlastitog sina.Harun kaže da je spreman da voli sina iz daljine, ali želi Dilaru nazad.Džihan mu objašnjava da on ne drži Dilaru na silu u svojoj kući i govori mu zbog čega je Dilara došla.

Harun se ljut nalazi sa Damirom i pita ga šta želi da jednom za svagda nestane iz njegovog života.Dilara kaže Džihanu da je donela odluku da se vrati svojoj kući.Ona mu kaže da se boji da će Harun sve ispričati Ozanu i da ne može živeti u strahu.Džihan pokušava da je ubedi da to nije ispravna odluka.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site