Paramparca 87 epizoda 3. deo,Džihan nalazi Ozana u pijanom stanju!

Turske Serije

Paramparca 87 epizoda 3. deo,Džihan nalazi Ozana u pijanom stanju!

By  | 

Paramparca 87 epizoda 3. deo,Džihan nalazi Ozana u pijanom stanju!

Keriman govori Ozkanu da će ona od sada čuvati Džansuinu bebu i da je Džansu dala otkaz dadilji.Ona mu govori da će Hadžer paziti Džana.Džansu govori Denizu da je otpustila dadilju i da će Keriman paziti na bebu preko dana, a ona će je paziti noću.
Rahmi govori advokatu Jildrimu da su upoznao sa čovekom koji tvrdi da je Dilarin biološki otac.Rahmi mu govori njegovo ime i kaže da živi sa Asu i Džandan.On ga moli da istraži sve o tom čoveku i da nikome ne priča za to, posebno ne Dilari.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Džihan odlazi kod Selme i govori joj da su Ozan i Dilara nestali.On joj kaže da ona poznaje onog hakera Alfu i pita je da li bi on mogao da im udje u trag preko telefona.Ozan pravi probleme po klubu i izbačen je i pretučen u istom.Džihan nalazi Ozana u pijanom stanju ispred hotela i odvodi ga kod Rahmija gde je i Jildrime.Džihan dolazi u klub sa svojim ljudima i uništava ceo klub.Damir gleda kamere kako mu Džihan uništava klub i kaže sekretarici da neće ništa da učini i da je on imao takvog oca, ne bi mu bilo kraja.

Deniz noću ustaje da bi spremio mleko bebi i Džansu je srećna zbog toga.Jildrime govori Džihanu da je 40-godišnja žena imala saobraćajnu nesreću i da je u istoj preminula.On i Rahmi odmah odlaze u bolnicu, ali saznaju da ta žena nije Dilara.Harun saznaje od svog čoveka za saobraćajnu nesreću i odlazi u bolnicu.Harun ulazi kod Dilare u sobu, koja je i dalje bez svesti.Harun dobija telefonski poziv i šokiran je onim što čuje.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site