Paramparca 88 epizoda 2. deo, Harun prijavljuje Ozana!

Turske Serije

Paramparca 88 epizoda 2. deo, Harun prijavljuje Ozana!

By  | 

Paramparca 88 epizoda 2. deo, Harun prijavljuje Ozana!

Ozan je u privatnom smeštaju , on pokušava da pozove i obavesti porodicu da je Alaz sa njim, ali telefon ne radi, pa mu recepcionar daje svoj telefon da pokuša da uhvati signal ispred hotela.Ozan zove Emine, kaže da je Alaz sa njim i da su odseli u hotelu, govori joj da mu je Alaz bacio telefon u vodi i da je put zatvoren tako da nisu mogli da se vrate, govori joj da ne brine.

Harun prijavljuje Ozana i kaže policiji da je imao nesuglasice sa njim.Ozan je osumnjičen za kindapovanje deteta.Džihan je ljut, zove Haruna i viče na njega.Hazal obaveštava Asu da je Dilaru udario autobus.Asu je sa Damirom u tom trenutku.Asu odlazi kod Dilare u bolnicu.Pred Hazal se pretvara da joj je stalo do Dilare i moli Hazal da ih ostavi nasamo.Asu tada pokazuje pravo lice i shvatamo da želi Dilarinu smrt.Harun dolazi i isteruje Asu iz bolničke sobe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site