Paramparca 90 epizoda 2. deo, Džansu pokuša sebi da oduzme život!

Turske Serije

Paramparca 90 epizoda 2. deo, Džansu pokuša sebi da oduzme život!

By  | 

Paramparca 90 epizoda 2. deo, Džansu pokuša sebi da oduzme život!

Džihan se vraća kući i ne može naći Džansu.Zove Keriman i pita je zbog čega je ostavila Džansu samu, podseća je da joj je tražio da ostane dok se on ne vrati.Džihan prekia, a zatim nalazi Džansu u kupatilu kako je popila dosta lekova.On govori Azmiju da odmah pripremi auto.

Džansu je u bolnici.Džihan čeka.Hazal se kvari auto dok se nalazi u napuštenom kraju tokom noći, zove Džihana, ali i ne stiže da mu ispriča svoj problem, jer joj on kaže da je sa Džansu i da će razgovatrati sutra, te joj prekine vezu.

Harun po dogovoru dolazi u sup u 9 sati.Džansu je dobro nakon ispiranje želuca.Ona se izvinjava Džihanu i moli je da za to nikome ne govori.Džihan joj obeća da neće I traži od nje da mu obeća da to više neće pokušavati.Džansu obeća i traži od njega da je vodi kod majke.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ozana hvata policija kako vozi bez dokumenta i kako je pio, te ga privode.Damir odlazi po Hazal.Džihan odvodi Džansu kod Dilare.Nakon što Džansu ode na spavanje Džihan govori Dilari da se Džansu htela ubiti nakon što je izgubila Emrea i nakon što je Deniz napustio.Dilara ( koja se setila skoro svega ) je iznenadjena zbog Denizovog odlaska.Harun dolazi i ljut je što tu vidi Džihana, isteruje ga.Harun i Dilara se raspravljaju, pa Džansu izlazi iz sobe.Dilara govori Harunu da je Džihan doveo Džansu.Harun se oseća loše što je vikao.

Rahmi izbavi Ozana iz zatvora i dovodi ga kući.Ozan mu govori kako mrzi oca i majku jer su ga 22-e godine lagali.Rahmi mu kaže da je njegov otac ( Džihan ) pravi otac, bio je uz njega i u dobrim i u lošim situacijama i da ako nekog treba mrzeti to je Dilara.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site