Paramparca 92. epizoda 4. deo,Džihan pokušava da Ozanu oduzme pištolj!

Turske Serije

Paramparca 92. epizoda 4. deo,Džihan pokušava da Ozanu oduzme pištolj!

By  | 


Paramparca 92. epizoda 4. deo,Džihan pokušava da Ozanu oduzme pištolj!

Džihan je obavešten od strane svog čoveka da je Ozan u zadnjih mesec dana potrošio približno 100 hiljada.Džihan traži izvod njegovog računa.Džansu odlazi da radi sa majkom, ali joj stvari ispadaju iz ruku.Dilara je teši i pruža punu podršku.
Ozan sa Damirovim čovekom odlazi prvo u šumu na pucanje, a zatim i u kockarnicu.Tu dolazi i Rahmi.Šokiran je što ga vidi tu i odlazi.Dilara poziva Džihana na doručak.Tokom doručka Džansu se ruke tresu i nije u stanju da uzima hranu.Ona se uznemiri.Džihan je ubedjuje da će sve biti u redu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Policija dolazi kod Asu kako bi dala izjavu u vezi Halilovog ubistva.Asuman zove Dilaru iz policijskog auta, kaže joj da žele da je optuže za ubistvo i moli je da joj pomogne.

Doktor dolazi u Dilarinoj kući sa dve mlade devojke.Govori Džihanu da je Asli dokaz da ništa nije nemoguće i da je ona pobedila parkinsovu bolest.Devojka kaže Džihanu da je preživela sve stvari kroz koje prolazi njegova kćerka i zna da će uspeti da je najbolje razume.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site