Paramparca 93 epizoda 1. deo, Džihan prijavljuje Ozana!

Turske Serije

Paramparca 93 epizoda 1. deo, Džihan prijavljuje Ozana!

By  | 

Paramparca 93 epizoda 1. deo, Džihan prijavljuje Ozana!

Džihan otima Ozanu pištolj i puca u prazno, kaže mu da je to pištolj.Ozan traži od Džihana da ga upuca i da ga spasi života koji živi.Ozan uzima pištolj i izlazi.Ozan se besan u gradu sudara sa nekim tipom, glumi opasnog momka i vadi pištolj.Momak takodje vadi pištolj.

Alaz i dalje pita za svog oca.Džihan odluči da pozove policiju.Rahmi pokuša da ga ubedi da ne čini to, jer će ga Ozan mrzeTi.Džihan kaže da više voli da ga Ozan mrzi, nego da neko Ozana povredi ili da Ozan nekog ubije.Džihan zove policiju i prijavljuje svog sina za nošenje oružja bez dozvole.Policija zaustavlja Ozana i nalazi mu oružje u autu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ozan je u pritvoru i ljut je na Džihana jer ga je prijavio.Džihan odlazi kod Dilare kako bi sa njom razgovarao, on umoran zaspi na sofi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site