Paramparca 95. epizoda 3. deo,Ozan podržava Hazalinu i Damirovu vezu!

Turske Serije

Paramparca 95. epizoda 3. deo,Ozan podržava Hazalinu i Damirovu vezu!

By  | 

Paramparca 95. epizoda 3. deo,Ozan podržava Hazalinu i Damirovu vezu!

Nakon sastanka, Damir govori Ozanu da se mnogo zaljubio u Hazal i da su mu namere čiste, čak ju je i zaprosio.Ozan ga pita da li i Hazal njega voli, a zatim im nakon potvrdnog odgovora poželi sreću.Hazal iz toaleta zove Damira.Nakon što od njega čuje da je sa Ozanom, traži brata na telefon.Hazal mu govori da voli Damira i pita ga šta on o tome misli.Ozan joj kaže da mu je drago zbog njih dvoje i želi im sreću.Hazal ga moli da im pomogne i prekida nakon što je Dilara pozove.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rahmi odlazi kod Ozana u firmu kako bih mu rekao za Damiorovu i Hazalinu vezu i iznenadjen je što Ozan za to zna i što podržava njihovu ljubav.

Ozan odlazi sa Javuzom u kockarnicu iako Ozkan pokuša da ga ubedi da se ne kocka.Ozkan obaveštava Džihana da je Ozan u kockarnici i da je rekao da će igrati na velike uloge.Džihan šalje Rahmija u kockarnici.Nakon što Rahmi ne uspe da ubedi Ozana da dodje kući, Džihan dolazi u kockarnici, seda za Ozanovim stolom i kaže da će i on igrati.Jedan po jedan igrač odustaju od igre.Za kockarskim stolom ostaju Ozan i Džihan.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *