Paramparca 95. epizoda 4. deo,Ozan se budi pokraj mrtve devojke!

Turske Serije

Paramparca 95. epizoda 4. deo,Ozan se budi pokraj mrtve devojke!

By  | 

Paramparca 95. epizoda 4. deo,Ozan se budi pokraj mrtve devojke!

Ozan odlazi.Džihan zove vlasnika kockarnice, govori mu da više ne prima njegovog sina u istoj kako ne bi imali posla sa njim ( Džihanom ).

Hazal sa Dilarinog telefona poziva Asu da dodje u vilu.Asu koristi trenutak Dilarine nepažnje i daje Hazal nešto za Damira.Ozkan obaveštava Džihana da je danas Keriman bolesna i da će morati da ostane kući da bi pazio sina, neće moći da prati Ozana.

Dilara odvodi kod zubara Alaza i ostavlja Džansu da pazi na Hazal.Hazal je spremna, čuje se sa Damirom.Damir organizuje sve za njihovo venčanje.Ozan sa Javuzom nalazi devojke i odvode ih u hotel.Ujutru, Ozan se budi i shvata da je devojka pokraj njega mrtva, on traži Javuza, ali ga ne nalazi.Ozan zove Džihana i govori mu da je devojka mrtva…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *