Paramparca treća sezona!

Turske Serije

Paramparca 72 epizoda prvi deo, Paramparca treća sezona!

By  | 

pageParamparca treća sezona!

Džihan želi da se odvoji od svega, priseća se svog tužnog života i kako je Ajše nastradala na njegovim rukama.Dilara je u srećnoj vezi sa Harunom.Hazal sa Ozanom vodi očevu firmu.Drska je prema Ozanu i krivi ga što je na sastanku sa investitorima, bez da je obavestio o tome.Džansu sumnja da je trudna.Keriman je zaposlena u radnji kod Dilare.

Hatidže i dalje radi kao kućna pomoćnica kodd Majde.Ozan unajmnjuje ljude kako bi pronašli Rahmija.Dilara organizuje zabavu povodom svog braka sa Harunom.Džansu govori Denizu da se nada da će joj otac oprostiti.Ona mu govori da je prošlo već godinu dana i pita ga koliko mu je još vremena potrebno.Džansu mu govori da se otac poslednji put javio Jilldrimu, rekao mu da je dobro i da niko ne brine.Ona mu kaže da je on i dalje u depresiji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Tokom zabave Dilara razgovara sa jednim od muških zvanica i Harun je posmatra sa strane ljut.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site