Parched ( 2015)

Indijski filmovi

Parched ( 2015)

By  | 

Glumci: Tannishtha Chatterjee, Radhika Apte, Lehar Khan
Ocena:7.6
Trajanje:116 min
Parched ili Prati svoje srce( 2015) je emotivna drama o ženama koje žive u indijskom selu Radžastanu.Selo I celokupno društvo je pogodjeno sa nekoliko društvenih zla, starosna tradicija I patrijaharharnost, dečiji brakovi, mirazi, bračna silovanja, kao I fizička I mentalna zlostavljanja

U filmu se radi o udovici koja želi da podrži staru svekrvu I tinejdžeraskog sina.Prateći tradiciju Rani plaća ogromnu sumu novca roditeljima neveste kako bi se dete udalo za njenog sina Gulaba.Gulab svoje vreme provodi sa razmaženim prijateljima I seksi radnicama.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!