Parched ( 2015)

Indijski filmovi

Parched ( 2015)

By  | 

Glumci: Tannishtha Chatterjee, Radhika Apte, Lehar Khan
Ocena:7.6
Trajanje:116 min
Parched ili Prati svoje srce( 2015) je emotivna drama o ženama koje žive u indijskom selu Radžastanu.Selo I celokupno društvo je pogodjeno sa nekoliko društvenih zla, starosna tradicija I patrijaharharnost, dečiji brakovi, mirazi, bračna silovanja, kao I fizička I mentalna zlostavljanja

U filmu se radi o udovici koja želi da podrži staru svekrvu I tinejdžeraskog sina.Prateći tradiciju Rani plaća ogromnu sumu novca roditeljima neveste kako bi se dete udalo za njenog sina Gulaba.Gulab svoje vreme provodi sa razmaženim prijateljima I seksi radnicama.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site