Pardes - Nena vidi Amita sa drugom devojkom!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (04. ep.) 10.11.2016. – Nena vidi Amita sa drugom devojkom!

By  | 

Nena negira, sve je u redu. Majka je pita kako je Amit, neka joj pošalje slike. Nena plače i govori da će je informisati posle. Majka je pita u čemu je stvar. Nena slaže da je sve u redu. Vidi da je stavila Rađivovu belu košulju sa obojenim vešom.
Pem govori Virovoj majci da Sanđana dolazi. Virova majka govori da je zaboravila da je pre dolazi na 3 meseca, zašto ne drži milostinju tu? Pem zove Ragava i pita ga da uradi stvari za nju. Tretira ga kao slugu. Pita ga da pokupi Sanđanu i da je odvede Viru. Ona je jedina povoljna za Vira. Ona odlazi. Virova majka govori Ragavu da će ona odlučiti sa kim će se Vir viđati. Sanđana nije pravi izbor za njega. Ragav ne zna šta da radi.
Rađiv grdi Nenu jer mu je upropastila košulju. Ona govori da nije znala da je obojeni veš u mašini. On govori da je odeća skupa tu, napravila je gubitak. Čančal pita šta se desilo. On je pita da vidi košulju. Čančal teši Nenu i govori da je u redu. Nena ode.
Ragav je u kafiću i sprema se da priča sa Sanđanom. Govori da se prolepšala, i da ako isto misli za njega neka se nasmeje. Čeka je. Zove Vira.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site