Pardes - Nena vidi Amita sa drugom devojkom!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (04. ep.) 10.11.2016. – Nena vidi Amita sa drugom devojkom!

By  | 

Vir govori da mu je majka rekla da ga Sanđana čeka, neka napravi izgovor. Ragav govori da će biti sama. Vir veli da je zna, neka je izvede. Prekine poziv. Ragav se pita šta da radi. Sanđana dolazi i traži Vira. Ugleda Ragava i pita se šta on radi tu, tetka je rekla da će Vir doći. Odlazi odatle. Ragav i dalje čeka. Moli se da bude spasen od obe tetke. Nena dolazi da vidi Amita. Konobarica je pita da podeli sto sa nekim. Pita Ragava da li može žena da sedne pored njega. On se složi. Konobarica pita Nenu da sedne tu. Nena dolazi za Ragavov sto i iznenađena je videvši ga. Oni se nasmeju. On je pita koga je došla da vidi. Nena veli da je to osoba sa kojom će provesti ostatak života. Ragav takođe to kaže ali neka vidi šta im je sudbina pripremila. On je pita za njeno ime. Nena vidi Amita i izgovori njegovo ime. Ragav je zbunjen. Nena trči ka Amitu. Amit govori da je voli. Nena se smeje. Međutim, Amit odlazi kod druge devojke. Nena je šokirana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Ragav pita Nenu ko će se boriti za nju, ako se ne bori za sebe onda je najlakša opcija da okrene glavu i ode. Nena se zaustavi i govori da je odlazila ali je išla kod Amita da mu kaže sve što ju je on naučio.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site