Ragavu je loše zbog jabuke koju je pojeo, Nena se brine o njemu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (100. ep.) 24.03.2017. – Ragavu je loše zbog jabuke koju je pojeo, Nena se brine o njemu!

By  | 

Ragav govori da će kupiti drvo ako treba, neka ga ne grdi zbog jabuke. Doktor govori da je uzeo krv. Nena veli da se seća toga od pre. Priseti se njihovih momenata. Doktor joj daje lekove. Ode. Ragav pita Nenu da ga odvede kući. Daje joj ključeve od kola.

Kurana priča sa Šuklom i govori da im trebaju profesionalci, neka zaposli najbolje istražioce, mora naći tu devojku. Dok ima njegovo dete, neće sedeti miran. Harđit ga čuje i misli da će naći Nenu, mora nešto da uradi. Odlazi i blagoslovi ga. Govori da neće sedeti dok ne vidi svog naslednika u kući. Ode. Misli da će rešiti taj problem uskoro.

Nena odvodi Ragava kući. Namesti da sedne na sofu. Govori da ide sada. Ragav: “Da li sam te pitao da odeš? Uvek žuriš. Imam mnogo posla.” Ona sedne da igra igre i govori da će to raditi. on veli da joj je to posao. Pita je da začepi i ode po nešto u Dadinu sobu. Nena ode. Ragav misli da neće da joj dozvoli da tu zapoveda, zna da će Dadi biti dobro ako je ona tu. Ako je Dadi srećna, i on je. Mrzi je ali više voli Dadi. Nena se vidi sa Dadi. Priča joj kako se molila na dan holija za nju. Uzela je tradicionalne vence i starija žena ju je blagoslovila kao i dete.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno