Ragavu je loše zbog jabuke koju je pojeo, Nena se brine o njemu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (100. ep.) 24.03.2017. – Ragavu je loše zbog jabuke koju je pojeo, Nena se brine o njemu!

By  | 

Bila je veoma srećna kada je to čula. Želela je da njena beba dobije blagoslove, da ju je videla u tom stanju, brinula bi o njoj. Napravi da Dadi dodirne bebu. Dadi se nasmeje. Nena je pita da se brzo oporavi. Govori da joj e potrebna. Ragav gleda.

Harđit izvodi crnu magiju. zove nekoga i govori da trebaju da urade posao. Ne sme dozvoliti da Nena dođe kući, neka je prate kao senka. Priča sa Ahanom i govori da nema posla u raju pa je došla da pomogne Kurani u traženju deteta. Zna šta sve ona može da uradi, videće kako će da uništi Kuranin život. Vidi album. Govori da je Kurana želeo da zna sliku te devojke, pokazaće mu takvu devojku da će biti ubeđen da je ona bliska Ragavovoj porodici. Ona pokazuje sliku i govori da kada je da Kurani, on će biti zauzet u traženju a ona će uraditi sledeći potez. Nena će izgubiti dete a ona će učiniti dobro delo jer će joj poslati dete u raj. Banditi vide Nenu i zaustave je. Nena je šokirana.

Najava: Harđit govori da će dobro vreme početi kada čuje vrištanje te devojke, neka ne pokazuje sažaljenje. Neka ubije bebu, beba neće doći na ovaj svet. Banditi idu ka Neni.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno