Suda govori Dadi kako Nenino dete nije Ragavovo!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (107. ep.) 04.04.2017. – Suda govori Dadi kako Nenino dete nije Ragavovo!

By  | 

Suda govori Dadi kako Nenino dete nije Ragavovo!

Epizoda počinje sa Dadi koja objasni ritual Neni i Ragavu: “Morate napravi lado od ovog testa. Onaj ko napravi bolji će misliti o bebinom imenom.” Nena govori da će pobediti. Oboje prave lado. Dilrađ je pita da ne pravi veliki. Nena pita Ragava da li zna razlikz između lado i pedha. Ragav veli da ne gleda svoj posao. Nena se šali. Dadi proveri lado i govori da je Nena pobedila. Svi tapšu. Dadi pita Ragava da nahrani Nenu sa laduom. Ragav je hrani. Ona ga ujede. Ragav pita da li je to mačka. Dadi pita da joj očisti lice. Nena veli da je ljubav uvek zasnovana na principima, uvek se ponosi bol. Ragav: “Ja takođe želim da kažem nešto. Rekao sam da je ljubav bolest ali izdaja je takav lek zbog koga se takva bolest nikada ne desi.” Nena govori da će otići da se odmori.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harđit govori da je oružje ispred nje, sve će biti lakše nakon ulaska u Ragavovu kuću. Suda i Pem moraju da rade njen posao i onda će ubiti Neninu bebu. Vreme je da bebu pošalje Ahani. Kurana dolazi i pita zašto hoće da se vidi sa Ragavom kada ih je vređao. Ona govori da je Arman pogrešio ali on bi uradii isto što i Ragav. Ako im Ira postane snaja možda ga izvede na pravi put, treba da naprave vezu. Kurana veli da kada dobije dete pitaće da bude kao ona. Ne želi da ide sa njom kod Ragava ode. Harđit se naljuti i govori da joj dolazi na put.

Dadi zahvali panditu na puđi. Suda pita da jedu. Svi glume. Dadi govori da se seća svega. Oni su šokirani. Dadi nastavi da je saznala ko joj je prava porodica, zahvalna je jer su joj pokazali istinu, odlučila je da svu imovinu da Ragavovom detetu.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site