Pardes Mein Hai Mera Dil - Dadi želi da oženi Vira sa Nenom!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (11. ep.) 21.11.2016. – Dadi želi da oženi Vira sa Nenom!

By  | 

Pardes Mein Hai Mera Dil – Dadi želi da oženi Vira sa Nenom!

Epizoda počinje sa Dadi koja pita Nenu da uzme poklon jer želi da joj zahvali zato što je njenu decu naučila lekciju. Nena veli da su njene reči dosta, nije joj potreban novac. Dadi pita da ga zadrži inače će ona biti uznemirena. Nena uzima novac i odlazi. Dadi pita gde da nađu takvu devojku u današnje vreme. Ragav veli da zna Nenu, ona je dobra devojka. Mnogo voli majku i radila je naporno da nađe novac za njeno lečenje, došla je da se uda ali je prevarena. Nema novac da se vrati i radi kao konobarica da bi kupila karte. Dadi odlazi odatle.
Rađiv je zabrinut i govori Čančal da je Nena uništila plan, to nije njegova greška, neka mu oprosti. Nena je saznala o Merama koji su pomogli majci. Čančal se smeje i govori da je ta porodica veoma bogata, kako da učini da oni igraju kako on svira? Neka gleda i čeka.
Doktor zahvali Dadi jer je donirala novac i daje joj cveće. Dadi vidi da je donacija na njeno ime, pita ko je to uradio. Ona vidi Nenu i smeje se. Odlazi do nje i veli da je videla to prvi put, potrošila je novac da blagoslovi malu decu i sve to stavi na njeno ime. Nena govori da nije mogla da je odbije jer je starija ali nije mogla zadržati novac. Svima je potreban a dobrotvorne organizacije misle na druge, svi zadađuju novac ali ne daju ih svima, ona je naučila da pomaže iz njene kuće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site