Ragav izlazi iz zatvora, Nena želi da ode u Renu-inu kuću!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (117. ep.) 18.04.2017. – Ragav izlazi iz zatvora, Nena želi da ode u Renu-inu kuću!

By  | 

Ragav izlazi iz zatvora, Nena želi da ode u Renu-inu kuću!

Epizoda počinje sa Nenom koja pita Kuranu kada će pustiti Ragava. On veli da je nedelja te je sud zatvoren. Izaći će sutra ujutru. Nena mu zahvali. Kurana se ponudi da je odveze kući. Nena zahvali ali doda da ne ide kući. Kurana: “Gde ideš? Mislim, ne želim da se mešam u tvoj život ali mnogo nesreća se desilo oko tebe.” Nena: “Znam da želiš ispuniti obećanje koje si dao Ragavu. Moram kupiti neke stvari koje trudne žene kupuju. Neće mi biti prijatno sa tobom.” Kurana je pita da se čuva i ode. Nena misli kako on dobro glumi. Sprijateljio se sa Ragavom a bebin je neprijatelj. Možda ima neki plan protiv Ragava. Misli da mora saznati o čemu se tu radi.

Suda viče i baca stvari. Harđit je smiruje. Suda plače i veli da će Ragav uskoro biti slobodan, to je nepravda. Harđit potvrdi ali Kurana je to uradio. Učinio je da oseća da nije njen, rekao je da je to Nenin plan. Odvela ga je u policijsku stanicu, ne zna kako su uspeli izvući kauciju. Suda govori da im to neće oprostiti. Harđit veli da moraju pokušati ubiti Nenu pre nego što Ragav dođe.

Dilrađ sređuje Nenu. Pita je da počne ponovo sa Ragavom. Neka siđe dole i uradi mu aarti. Suda i Arman planiraju da Nena padne niz stepenice. Suda misli kako sada niko neće spasiti Nenino dete. Nena misli o svom venčanju i stavlja sindur. Misli da da poštovanje toj vezi, muževljeva dužnost je da štiti ženu i dede a Ragav je to uradio.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno