Pardes Mein Hai Mera Dil (118. ep.) 19.04.2017. – Nena u Renuinoj kući ugleda Ragavovu sliku, a u Harđitinoj - Ahaninu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (118. ep.) 19.04.2017. – Nena u Renuinoj kući ugleda Ragavovu sliku, a u Harđitinoj – Ahaninu!

By  | 

Pardes Mein Hai Mera Dil (118. ep.) 19.04.2017. – Nena u Renuinoj kući ugleda Ragavovu sliku, a u Harđitinoj – Ahaninu!
Čovek/komšija pita Nenu zašto stoji tu. Ona kaže kako je osetila miris gasa iz Renuine kuće. Čovek veli da on ne oseća ništa. Nena predlaže da razvale vrata kako bi proverili. On joj kaže da nije potrebno pošto ima ključeve, ide da ih donese.

Dadi kaže Harđit da je ona tražila čekić tog jutra, sluga joj je rekao. Da li je to istina ili laž? Harđit je pita što je uopšte pita ako sve zna. Nema naviku da boravi u tako jeftinoj kući. Misli li da je njen plan bio da Nena padne niz stepenice? Pam veli da Dadi nije tako mislila. Harđit izjavi da sad ne želi da ostane tu. Odgovoriće Dadi – dobila je od Vira sliku poznatog slikara i htela je da je okači. Htela je da mu oda počast. Prebaci Dadi kako je zaboravila na svoju decu. Suda je i dalje u žalosti, a ona pravi vic od nje, a sad još špijunira ko uzima ekser i čekić. Dadi joj kaže kako je dosta govorila. Harđit doda kako je mislila da je to njena porodica, nije znala da održava veze sa onima koji veze ne poštuju. Dadi joj kaže kako ona poštuje veze, nije je optužila. Harđit se raspravlja sa njom, ljuti se. Pam kaže kako Dadi kaže sve što joj padne na pamet, neka joj oprosti. Dadi pita zašto bi ona bilo koga zaustavljala ili tražila da ode. Harđit ode. Pam traži od Dadi da zaustavi Harđit. Dadi samo sedne. Pam i Suda je mole da je zaustavi i da je učini zadovoljnom. Dadi ih pita hoće li je njih dve učiti šta da radi. Nije je briga ni za koga. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno