Pardes Mein Hai Mera Dil (118. ep.) 19.04.2017. – Nena u Renuinoj kući ugleda Ragavovu sliku, a u Harđitinoj - Ahaninu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (118. ep.) 19.04.2017. – Nena u Renuinoj kući ugleda Ragavovu sliku, a u Harđitinoj – Ahaninu!

By  | 

Stalo joj je do Ragavovog deteta. Postavila je Harđit jednostavno pitanje, a ona se zabrinula i otišla. Pam veli kako Harđit neće da sluša njena prebacivanja. Dadi odgovori da one sede tu i slušaju grdnju – i one mogu da odu ako žele, čula je da je Harđitina kuća velika. Ona potom ode. Pam i Suda su ljute na nju. Pam preti da će videti šta će učiniti ako se Irina veza raspadne.

Komšija i Nena uđu u Renuinu kuću. Ona mu kaže da proveri kuhinju, ona će otvoriti prozore. Počne proveravati stvari po kući. Ugleda neki foto ram na podu i podigne ga. Šokira se.

Ragav je zabinut, pokušava da dobije Nenu na telefon, ali uzalud. Ona dođe kući. Ragav je zabrinut, prebacuje joj. Ona ga pita kakva je to posla imao, rekla je Pandej da je nazove ako on ide u kancelariju. Doda da je išla u Renuinu kuću. On je pita šta je našla tamo. Nena mu kaže da sedne na miru. Kaže kako je to čudno, našla je njegovu fotografiju tamo. Pokaže mu je. Kaže, u kući nije bilo nikoga, možda je njena mama otišla. Ragav se iznenadi. Nena pita šta traži tamo njegova fotografija, to ne može biti slučajnost. On odgovori da može biti, on je bio fan SRK-a i imao je njegovu sliku u kući. Nena se počne smejati, pita ga misli li on da izgleda kao SRK, da li se pogledao u ogledalo. Ragav izjavi da je on najmlađi milioner, idol je mladima. Oni žele da budu kao on. Možda je Renu isekla iz novina neku njegovu sliku. Nena veli možda, ali to je ipak fotografija. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno