Pardes Mein Hai Mera Dil (118. ep.) 19.04.2017. – Nena u Renuinoj kući ugleda Ragavovu sliku, a u Harđitinoj - Ahaninu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (118. ep.) 19.04.2017. – Nena u Renuinoj kući ugleda Ragavovu sliku, a u Harđitinoj – Ahaninu!

By  | 

Pam i Ira se raspravljaju. Ragav ih pita šta se dešava. Pam izjavi da se Dadi svađala sa Harđit i postala je opet neprijatelj te veze. Harđit je otišla, njih dvoje su to i želeli. Uništili su Sudin život, a sad su se namerili na Iru. Pita šta je sad Nena rekla Dadi. Zamoli ih da ne prave problem oko predloga za Iru, inače… Ragav je pita šta će inače biti, da neće napustiti kuću? Ira kaže kako njega nije briga. Nena kaže kako Ragav neće dopustiti da se bilo šta loše desi Iri, sigurna je da postoji neki razlog za Dadine postupke. Pitaće je da se izvini Harđit. Ira je zamoli da prestane. Pam kaže kako ne želi da ta veza propadne. Nena izjavi da neće propasti, oboje će se izviniti. Pam ode. Ragav pita zašto da se izvine. Nena ga pita zašto da ne, Ira mu je sestra. Doda kako će saznati otkud ona slika kod Renu.

Kurana se obraća Ahaninoj slici. Kaže joj kako nju nije briga za njega. Ostavila ga je. Otkako je ona otišla, imao je neku nadu u vezi njihovog deteta. Ne zna zašto ne može naći tu ženu. On je živ i želi naći njihovo dete. Gde da je nađe…? Ragav puno voli svoje dete i Nenu… Zašto ga kažnjava, zar joj ga nije žao? Ragav uđe, čuo ga je. Pozove ga da popričaju.

Pam i Ira povedu Nenu sa sobom da se vide sa Harđit. Harđit podbada. Nena joj se izvini te doda da je mnogo poštuju. Kaže, Dadi je napeta, pogubila se u svojoj žalosti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno