Nena ostavlja tragove Ragavu kako bi je pronašao!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (126. ep.) 01.05.2017. – Nena ostavlja tragove Ragavu kako bi je pronašao!

By  | 

Nena veli da je bomba već aktivirana. Svi se odalje. Ragav govori da je Sima čula nekoga u Kuraninoj kući kako planira Nenino ubistvo. Inspektor odvrati da mu je sestra bila u nevesti, možda je to rekla u drogiranom stanju. Kurana pita kako njegova majka može biti umešana u to? Harđit govori da su želeli da ukažu poštovanje Neni. Kurana je doveo Simu u kuću i sada je sve to njihova greška. Kurana odvrati da neće oprostiti Ragavu jer mu je vređao majku. Ragav pita zašto bi to rekao da mu žena i dete nisu u nevolji. Harđit misli da banditi čekaju njeno naređenje. Inspektor pita Ragava gde su telohranitelji. Ragav ode. Nena pita bandite čeka se plaše. Neka nazovu osobu koja je platila da je ubije i kaže da će umreti zajedno sa njom. Banditi pobegnu. Nena skida mangalsutru i ostavi je. Ragav je traži. Stiže do zgrade i viče je. Trči gore. Vidi da su telohranitelji mrtvi. Moli se da nađe Nenu. Nalazi njenu dupatu. Pita se gde da je nađe. Silazi dole i vidi njen nakit. Nalazi mangalsutru i govori da neće dopustiti da joj se išta desi.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Harđit misli da će jo uništiti plan. Kurana govori da sada mogu da idu, inspektor ne veruje Ragavu. Harđit potvrdi. Kurana veli da mu neće oprostiti zbog ovoga. Arman pita da odu. Harđit zove bandite. Oni kažu da je Nena pobegla. Harđit pita da je nađu. Banditi vele da neće ići za njom jer mogu umreti. Bomba je aktivirana i ona će uksoro umreti. Sada joj niko ne može pomoći. Harđit prekine poziv. Nena stiže na kraj litice i viče za pomoć. Sedi tu i plače.

Najava: Ragav viče Nenu i skače sa litice za njom. Bomba eksplodira.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site