Harđit ubeđuje Nenu da im da bebu jer je Ragav neće želeti!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (128. ep.) 03.05.2017. – Harđit ubeđuje Nenu da im da bebu jer je Ragav neće želeti!

By  | 

Rihan će učiniti sve da dobije dete. Nena pita da li on zna za to. Harđit negira ali shvatiće, umire da nađe bebu. Do kada će on ostati sam na svetu, to dete je njihov naslednik. Ahana joj je dala odgovornost za dete. Treba da joj bude zahvalna, sada beba neće ostati tu. To je njen unuk. Nena pita kako će da žive bez bebe. Harđit govori da će reći sve Kurani. Nena ne želi. Harđit veli da razume sve ali je to Rihanovo dete. Ona ode.

Ragav misli da je prevaren. Neprijatelj mu je postao prijatelj znajući da je Nena trudna. Smejao mu se iza leđa. Zato je Nena pitala da se odalji od njega. Oboje su ga prevarili a on ništa nije znao. Ispao je idiot jer je mislio da da bebi ime i kupi igračke. Dadi: “Znam kroz šta prolaziš. Tvoja beba je na urgentnoj. On je borac kao ti. Majka i otac uče dete, pobediće kao ti.” Grli ga. Dadi nastavi kako je on mala beba, kao on. Ragav veli da je ta beba unela mnogo boja u njegov život, dao mu je mnogo sreće. Ne može živeti bez nje i dopustiti da ode negde. Odlazi kod Nene.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Najava: Ragav govori da ga je žena ostavila, njegovo venčanje je uništeno zbog njega. Sada neće ukrasti tu bebu. Kurana i Nena gledaju šokirano. Ragav pita Nenu da pusti da beba bude sa njim.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site