Pardes Mein Hai Mera Dil - Nena pristaje na brak!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (13. ep.) 23.11.2016. – Nena pristaje na brak!

By  | 

Pardes Mein Hai Mera Dil – Nena pristaje na brak!

Epizoda počinje sa Sudom koja govori Dadi da neće prihvatiti Nenu za Vira. Kako je mogla da ga odbije? Ona veli da će naći Viru devojku koja će ga voleti i ceniti. Pem veli da ima takvih devojaka okolo i aludira na Sanđanu. Dadi veli da Nena zna da je Vir jedan Mera i ipak je odbila. Kada devojke vide Virovo prezime i odu sa njim one vide samo njegovo bogatstvo. Devojke koje ga vide bez prezimena su savršene za njega, sigurna je da je njena odluka bila prava. Ta devojka je savršena za njega i treba da ode i ubedi je za venčanje. Vir pita da ga sasluša jednom. Dadi pita kakva je potreba za imovinom onda, daće sve u dobrotvornu organizaciju. Ona odlazi. Vir odbija da se ženi i odlazi.
Suda zove Vira i pita ga da se smiri, mora videti Nenu. On govori da se to neće desiti, mrzi je i ne može da je oženi. Suda ga pita da se složi sa Dadi inače će biti isterani iz kuće. Pita da li može spavati na zemlji. Neka bude pametan i ode da ubedi Nenu. Znaju da se ona neće složiti i tako će kupiti malo vremena. On je pita da ga ne ucenjuje emotivno. Suda odgovori da ga voli i da će sve srediti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site