Nena govori Kurani da će poći zajedno sa bebom kao njegova žena!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (132. ep.) 09.05.2017. – Nena govori Kurani da će poći zajedno sa bebom kao njegova žena!

By  | 

Kurana pita Nenu da nahrani bebu i da će onda ići kući. Nena je hrani. Harđit dolazi tu i pita da li postoji veća sreća za majku nego da hrani svoje dete. Sada će joj ta sreća biti oduzeta. Ta beba joj nije potrebna, nema prava na nju. Nena pita da li misli da je luksuz zamena za majčinu ljubav. Greši. Harđit govori da je ona samo surogat majka, ništa više. Vređa je. Suočila je se sa mnogim problemima zbog bebe, izgubila je i Ragava. Možda joj bog govori istinu, bolje da se odalji od bebe. Neka živi svoj život.

Nena dolazi do Kurane: “Misliš da beba može da živ ibez mene? Govoriš da je to tvoj sin. On je plakao kada je dolazio u tvoje ruke. Nisi znao kako da ga smiriš. Pucao si u auto dok je dete bilo prisutno. Nisi spreman da postaneš otac. Da li si mislio kako će beba bez mene?” Kurana govori da nema problema, neka ga da. Harđit je pita da se zaustavi, ona nije majka deteta. Kurana je otac. Zašto diže paniku, šta će da kaže ljudima? Nena: “Poćuću zajedno sa Kuranom ako želi bebu. Ako mislite šta će društvo da kaže, imam rešenje. Doćiću tamo ne kao Nena Mera već kao Nena Rihan Kurana.” Kurana i svi su šokirani.

Najava: Dadi je pita da se seti svog motiva, osvete Ragavove smrti. Dadi je sprema kao mladu. Nena i Kurana se venčavaju. Dadi tapše.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno