Kurana uspavljuje Nenu kako bi održao imenovanje bebe!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (136. ep.) 15.05.2017. – Kurana uspavljuje Nenu kako bi održao imenovanje bebe!

By  | 

Kurana uspavljuje Nenu kako bi održao imenovanje bebe!

Epizoda počinje sa Nenom koja pita šta se događa. Pem se šali sa njom i naziva njenu bebu šaljivim imenima. Nena govori da to nisu njena posla. Suda izjavi da ih je Harđit zvala na imenovanje bebe. Nena ptia pod čijom dozvolom. Kurana: “Mojom. Ne želim ničiju dozvolu da imenujem svog sina.” Ona odvrati da nije pravo vreme. Kurana pita ko je ona da mu daje naređenja. Nena: “Imenovanje se radi 11 dana od rođenja. Beba je slaba. Imunitet mu je loš, ne treba da rizikujemo. Misli o bebi. Prerano je rođen.” Pem misli da je Nena pametna i emotivno ucenjuje Rihana. Kurana veli da će naći najbolje doktore ako se nešto desi bebi. Neni veli da će videti kako će se imenovanje desiti.

Harđit pita pandita zašto odbija da uradi ritual. On veli da zna da je porodični pandit ali ovaj put ne može. Harđit pita zašto, šta je čuo o njenoj porodici. Pandit: “Kada sam zakoračio u kuću, srce mi je nemirno. Osetio sam da je duh ušao u vašu kuću.” Harđit zapita iznenađeno o čemu govori. On veli da je rekao Kurani ali on ne veruje, duh je došao da završi nedovršena posla. Harđit: “Imam mnogo proročanstava i držim puđe. Kako može loš duh da uđe?” Pandit je ubeđuje da porodica nije sigurna, ne može da uradi imenovanje.

Kurana dolazi do Nene. Izvini joj se. Ona ga vređa. Kurana: “Nisam trebao da se naljutim. Otkazao sam ceremoniju. Doneo sam ti ovo.”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno