Nena muči Harđit tako što stavlja njenu ruku u vruću vodu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (138. ep.) 17.05.2017. – Nena muči Harđit tako što stavlja njenu ruku u vruću vodu!

By  | 

Nena muči Harđit tako što stavlja njenu ruku u vruću vodu!

Epizoda počinje sa Dadi koja pita Nenu šta se desilo. Nena se žali na glavobolju. Dadi joj daje čaj. Nena pita za novine. Arman veli da neće doći. Sluga donosi novine. Arman veli da nisu sveže. Kurana pita zašto se svađaju. Nena je šokirana i pokazuje novine Kurani. On vidi video gde Arman ucenjuje policajce. Šokiran je. Nena čita novine. Kurana grdi Armana. Nena i Dadi su zadovoljne. Harđit pita šta se desilo. Nena joj pokaže video. Harđit je šokirana. Nena veli da je to veliki zločin, šta će sada da bude? Doćiće policija i fabrika će biti zatvorena. Glumi i ptia Kuranu da vidi šta se desilo, njegovo poštovanje je uništeno. Harđit je pita da se smiri. Oni odu.

Kurana grdi Armana. Arman se brani. Kurana ga ošamari. Harđit pita da li je ona ikada digla ruku na njih. Arman: “Naš otac je obojici ostavio posao. Kurana mi je polu brat.” Kurana podigne ruku. Arman pita da ga udari. Kurana veli da nema srama to da govori, napravio je grešku a tako priča. Harđit plače i pita Kuranu da oprosti Armanu. Kurana veli da je uvek ignorisao njegove greške sada mora da odraste. Sam će srediti svoj problem. Harđit pita kako će sam. Kurana odgovori da ga nije briga i ode. Harđit grdi Armana.

Kurana sedi tužan i pita se zašto je Arman tako govorio. Odlazi da vidi limun. Dadi dolazi i traži nešto. Veli da je našla limun tu. Kurana pita da li je uzela limun. Ona potvrdi, dala ga je da naprave Neni sok. Htela je to da uradi ali je našla crni limun između jastuka. Odlazi. Kurana misli kako je limun pocrneo. Harđit i Arman traže papire i svađaju se. On veli da će ih naći. Harđit govori da će im uzeti sve.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno