Vir poziva porodicu u klub kako bi saznali da je Nena konobarica!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (14. ep.) 24. 11. 2016. – Vir poziva porodicu u klub kako bi saznali da je Nena konobarica!

By  | 

Ragav veli da će i on doći na porodičnu sliku. Suda naglasi kako je to samo porodična slika. Ona pita Ragava da ih slika. Ragav ih slika. On i Vir odlaze.
Ragav pita Vira da ode po Nenu. Vir veli da će ona doći sama. Čančal izjavi da je Vir stigao, kakav samo auto ima. Pita Nenu da brzo dođe. Nena dolazi. Ragav se smeje videvši je. Vir je pozdravi. Ona sedne i pozdravi ih. Ragav veli da ih danas vozi, neće slušati njihov razgovor. Vir govori da će upoznati jedno drugo i provesti neko vreme zajedno. Nena potvrdi. On misli da će učiniti da ona podeli život sa njim tako da će uvek pamtiti to. Nena se igra sa vodom i smeje se dok joj Vir pokazuje firmu i ostale stvari. On joj pokazuje klub i govori da dolazi tu uvek, članstvo tri godine košta 14 miliona. Govori o svom bogatstvu i vređa je indirektno govoreći da svi ne mogu da priušte tako skupe klubove. Pita je šta radi kada se umori od posla. Nena odgovori da popije čašu toplog mleka i spava. Ragav se nasmeje. Vir je odvodi do kancelarije. Govori da je to glava Mera kompanije, osećaj je kao da si na vrhu sveta. Želeli su da pokažu status svima, oni su najveća biznismenska porodica. Pita je o Rađivu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site