Arman pokušava da se opravda ali stvari postaju još gore!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (140. ep.) 19.05.2017. – Arman pokušava da se opravda ali stvari postaju još gore!

By  | 

Suda pakuje Dadine stvari. Nena moli Dadi da joj oprosti, neka ne ide. Dadi pita zar bi mogla otići negde. Grli je. Suda odlazi i čuje ih. Nena: “Ne mogu da verujem da sam to uradila. Osećam da je neki duh unutar mene. Ako se tako nešto ponovo desi, otićićemo odavde.” Suda ode. Dadi veli da ne mogu otići. Uzima dnevnik i veli da treba da se priseti svojih motiva. Moraju završiti posao i onda otići. Nena govori da ne veruje sebi. Dadi veli da zbog Ragava to mora uraditi. Nena potvrdi.

Arman nalazi Rinu. Ona ga pita da ode. Arman: “Uhvatila si me u zamku zbog nekoga.” Rina pita da li je došao da sazna njeno ime. Uzima telefon i snima sve: “Dobijam mnogo novca za ovo.” On je pita da kaže cenu, mogla je doći kod njega zbog novca, dao bi joj novac. Ona ga nazove pametnim. Arman je pita da kaže Kurani i Iri ko joj je dao novac. Ona pristaje.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Suda dolazi do Harđit i veli da zna zašto ju je pozvala. Da stvara nesporazume između Dadi i Nene. Loša vest je što će Dadi ostati ovde. Harđit: “Osećam da tu ne može biti išta dobro.” Suda veli da je čula kako je Nena rekla da oseća da stvari nisu pod njenom kontrolom. Harđit veli da će iskoristiti Neninu ludost, ubiće bebu i svaliti krivicu na nju. Čak će i Dadi poverovati u to. Dete će biti daleko od njih zauvek.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site