Arman pokušava da se opravda ali stvari postaju još gore!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (140. ep.) 19.05.2017. – Arman pokušava da se opravda ali stvari postaju još gore!

By  | 

Kurana dolazi do Nene i pita zašto je uhvatila Armana. Nena: “Ti misliš tako. Zašto bih ja to uradila? Ira se udaje za njega a ona je Ragavova sestra. Ragav bi želeo da ona bude srećna. Ragav i ja nismo bili srećni pre ali Ira može sama doneti odluku. Ja sam snaja ove kuće i njeno poštovanje je i moje. Ako te povredim, svi će upreti prstom u mene. Možda pitaš ovo jer tvoje srce oseća da je tvoj brat kriv. On može bilo šta da uradi.” Kurana: “Pokvario se ali mu karakter nije loš. On zaista voli Iru. Ne možeš posaditi sumnju u moj um, ne možeš pokvariti našu vezu. Ako si umešana u ovo, niko te neće spasiti od mene.” Ona se smeje i poželi mu sve najbolje u traženju istine. On ode.

Arman dovodi Rinu i pita je da kaže istinu. Rina potvrdi, plaćeno joj je da laže. Kurana pita ko joj je dao novac. Rina ga pita da vidi. Pokazuje video. Kurana i Ira se šokiraju. Arman proveri video i takođe je šokiran. Pita šta im to pokazuje. Rina: “Platio si mi da ih lažem. Već si me prevario a sada sam želela da te naučim lekciji. Kako se usuđuješ da ovo uradiš? Ja ne lažem za novac. Ti si lažov.” Pita Iru da vidi kako je on jeftin čovek. Arman izjavi da ona laže. Kurana ga pita da ućuti, bila je greška jer mu je ponovo poverovao. Ira vraća prsten i pita Armana da joj ne pokazuje lice ponovo. Ona ode.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Najava: Harđit veli da mora ubiti Rihana, oboje moraju postati njena vojska. Suda i Arman gledaju.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site