Harđit govori da je Arman zamenio lekove što Kurana čuje!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (161. ep.) 19.06.2017. – Harđit govori da je Arman zamenio lekove što Kurana čuje!

By  | 

Harđit govori da je Arman zamenio lekove što Kurana čuje!

Kurana pita Harđit šta radi ovde. Harđit veli da ju je ta žena pomagala. Dadi je pita da stavi naočare, ne može da vidi mesto za potpis. Kurana pita Harđit da dođe na sastanak. Ona odgovori da želi otići kući da se odmori. Vidi se sa Armanom i pita da li je otpustio osobu koja je zamenila lekove. Arman pita da li je poludela. Ona ga pita da ne laže. Arman veli da je sve sam uradio. Harđit odvrati da ga neće ostaviti ako istina izađe na videlo, životi mnoge dece su u opasnosti, mogu otići u zatvor. Kurana je zove. Ona pita Armana da ode, kontaktiraće ga ponovo. Veli da je u garaži, uskoro će doći. Dadi snima video i krije se. Plaća čoveku. Kurana grdi stražu. Ovi pokažu snimak nadzorne kamere i veli da ništa nisu našli. Kurana to proveri. Vidi nekoga kako menja lekove. Grdi ih. Veli da je sve veoma skupo, svaki kriminalac ostavlja trag, uhvatiće ga.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Dadi veli da su uhvatili Harđit i Armana, videla je klip ali pošto je mračno posao im je propao. Čovek daje hranu Neni i pita je da kaže ako joj nešto treba. Dadi veli da je Tai sjajna, srećna je jer im pomaže. Nena potvrdi, ona je velika žena. Dadi veli da je Harđit bila veoma zabrinuta kada je Tai došla. Nena doda da je Arman pomogao majci, ako Rihan ne sazna ništa, Tai ih neće ostaviti. Dadi je pita da se čuva. Tai dolazi da se vidi sa Harđit. Harđit je grdi.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site