Suda prima Ragavov poziv i sumnja da je on živ!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (162. ep.) 20.06.2017. – Suda prima Ragavov poziv i sumnja da je on živ!

By  | 

Suda prima Ragavov poziv i sumnja da je on živ!

Epizoda počinje sa Kuranom koji pita Harđit da li je znala da Arman stoji iza toga. Harđit negira, ta žena laže jer želi novac. Tai pita da li je pomogla njenom sinu za džabe. Harđit veli da krivi Armana, lažov je. Kurana pita zašto je onda rekla da je Arman zamenio lekove. Ima dokaz protiv njega, kada ga nađe, niko ga neće spasiti od njega. Neka kaže gde se ta kukavica nalazi. Tai mu govori. Harđit misli da mora upozoriti Armana. Kurana pita Harđit da pođe sa njim. Harđit pita šta se događa, dobiće srčani udar. Tai veli da zove Armana nakon što ona ode. Harđit pita da je puste. Tai je pita da pođe. Oni odu. Suda dolazi. Sluga veli da je Harđit izašla. Suda misli da pokupi svoj sat. Ona grdi Madana jer je izgubio novac. Neka ne očekuje da će ga izbaviti iz zatvora. Prekine poziv.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Arman se šokira videvši Kuranu. Kurana ga bije i grdi za prevaru. Harđit pita da stane. Tai drži Harđit. Harđit zaustavi Kuranu. Kurana odgovori da će ga ubiti. Harđit ga ljutito ošamari: “Kako se usuđuješ da digneš ruku na mog jedinog sina?! On je moj jedini sin!” Kurana pita ko je on onda: “Ja sam Rihan, tvoj stariji sin. Uvek si govorila sa ljubavlju o meni. Reci da je sve to laž?” Harđit veli da je Arman njena krv a on je posinak. Pita Armana da li je dobro. Suda uzima Nenin telefon iz Dadinog ormara. Javlja se. Ragav oslovi Nenu, živ je. Poziv se prekine. Suda veli da je to Ragav: “Ako je živ, priča će se promeniti.” Kurana odvodi Armana u policijsku stanicu i ošamari ga.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site