Suda prima Ragavov poziv i sumnja da je on živ!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (162. ep.) 20.06.2017. – Suda prima Ragavov poziv i sumnja da je on živ!

By  | 

Veli da je on pravi krivac. Dadi pita inspektora da izbave Nenu. Harđit dođe. Kurana veli da će unajmiti najbolje advokate da idu protiv Armana. Inspektor veli da će ga naučiti lekciju. Arman svu krivicu svali na Harđit. Nena pita Harđit kako je to mogla da uradi sinu. Inspektor veli da je moraju uhapsiti. Kurana ne da.

Suda pita Šoriju da vidi taj nepoznati broj, mogu pomoći Neni tako. Šorija se složi i veli da je teško da ga lociraju. On ode. Om ih čuje i vređa Sudu. Inspektor pita Kuranu zašto ga zaustavlja. Kurana veli da je Arman lažov, zna ga dobro. Harđit misli da plače i tako ubedi Kuranu da je odvede kući. Plače i govori da je sve rekla u ljutnji. Kurana pita kako da zaboravi, rekla je takvu stvar. Uvek će biti njegova majka ali više neće ostati sa njima. Brinuće o njenim troškovima. Nena i Dadi pitaju Harđit da se čuva i ode. Suda pokušava da nađe Ragava. Šokira se videvši Pem. Pem pita da li je Ragav živ. Suda veli da ne zna. Ispriča joj sve. Pem pita da li da kažu to Dadi i dobiju novac. Suda negira, kada Ragav sazna da se Nena udala za Kuranu, ko zna šta će biti. Njihovi dobri dani će doći. Pem se složi sa njom. One odlaze da ga nađu. Kurana i Nena se vraćaju kući. Ona hoće da vidi bebu. Kurana je zaustavi i veli da je izgubio majku sada, nema više nikoga. Grli je. Nena pravi face.

Najava: Nena se šokira videvši Iru. Ira veli da je došla da ostane u kući svog muža. Napraviće pakao od njene kuće. Nena je plaši.

 

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site