Nena dobija važno mesto i planira uništiti Kuranu!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (165. ep.) 23.06.2017. – Nena dobija važno mesto i planira uništiti Kuranu!

By  | 

Nena dobija važno mesto i planira uništiti Kuranu!

Epizoda počinje sa Kuranom koji poklanja narukvice Neni i zahvali joj: “Živeo sam u laži. Istina je bila da me oni nikada nisu voleli i da su me koristili. Kada si rekla Iri da ne želiš da čuješ nešto protiv mene, bio sam veoma srećan i želeo da ti zahvalim. Izvini jer ne znam da svoja osećanja kažem rečima. To je skup poklon ali sam hteo da tako kažem hvala.” Nena odgovori da on sve novcem rešava. Kurana pita zar joj se ne sviđa. Nena: “Jedna ruža bi me zadovoljila. Nisu potrebni skupi pokloni. Nemoj se ljutiti ali znaš šta sam gledala u telefonu i smejala se. To su bile uspomene na Ragava.” Ona se priseti Ragava. Doda da ju je mrzio ali se mnogo brinuo o njoj. Sa njim je doživela najlepše momente. Kurana odluči da vrati poklon. Nena: “Nisam želela da te povredim ali ne mogu to da prihvatim. Biće mu neugodno.” Ona ode. Kurana se pita do kada će ga porediti sa Ragavom kada njega nema više.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pem pita čoveka da je odvede u ketering. Ispriča Sudi da su ljudi mizerni, ne plaćaju ih. Suda veli da ne mogu ništa uraditi. Čovek govori da otvaraju hotel u toj oblasti, imaće sve mušterije. Vlasnik ne želi. Suda ih nagovara. Saznaje da je taj čovek vlasnik. Veli da će tu započeti posao. Čovek ne želi da joj da dozvolu. Suda i Pem se šale. Suda pita šta će uraditi. Tai dolazi tu. Nena veli da ne može preuzeti odgovornost. Dadi veli Kurani da je Neni nuđena pozicija MD u Ragavovoj kompaniji ali se nije složila. Nena govori da Dadi treba to da prihvati.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site