Kurana brani Nenu pred Harđit i tera je iz kuće!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (167. ep.) 27.06.2017. – Kurana brani Nenu pred Harđit i tera je iz kuće!

By  | 

Kurana brani Nenu pred Harđit i tera je iz kuće!

Epizoda počinje sa Kuranom koji govori Neni o Sudi i Pem. Nena misli da sazna o čemu se tu radi: “Možda preterujem ali ne znam šta će se desiti. Rihan će se osetiti krivim. Sve se to dešava po planu, moj mozak igra igru, ništa više.” Ona dobije poziv i pita se kakva je to šala, neka je ne zove ponovo. Čuje zvukove te se zabrine. Kurana dolazi do nje, pita čiji je to poziv bio. Nena veli da je bio iz Ragavove kancelarije. Kurana: “Možda su te zvali na sastanak. Ne brini, verujem ti i znam da ćeš sve srediti. Samo je pitanje prvog koraka, kontroliši strahove i vidi sve. Sreća sveta čeka na tebe. Možeš sve podeliti sa mnom, u redu je i ako kriješ nešto.” Doda da joj je dao sve, dobro je i da ona uzvrati. Nena pita zar joj je sve dao a traži nešto zauzvrat. On negira, nikada nije nikome verovao ali njoj sada veruje. Nena: “U pravu si, znam da trebam podeliti osećanja sa tobom ali želela bih da je situacija drugačija. Ne mogu da pokažem svoja osećanja, veruj mi.” Kurana govori da mu je sada lakše, približi joj se. Nena se naljuti i čisti lice.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ujutru, Kurana pita Nenu da brine o obe kompanije. Harđit dolazi tu i vređa Kuranu. Ona veli da je došla da uzme svoja prava. Kurana pita o kakvim pravima priča. Kada ga je nazvala posinkom sva prava su se završila. Ona vređa Nenu. Kurana je pita da ne govori ništa protiv njegove žene. Harđit: “Dobro se šališ. Nena nikada ne može biti tvoja žena. Ima nekog drugog u srcu. Bolje se promeni na vreme inače ćeš se mnogo kajati.”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site